Fotografeer Amersfoort vanaf het water

In het kader van deze fotomanifestatie bestaat de mogelijkheid voor fotografen van fotoverenigingen om vanaf rondvaartboten de mooie binnenstad van Amersfoort te fotograferen. Waterlijn, die de rondvaarten door Amersfoort organiseert, wil graag een bijdrage leveren aan 033Fotostad.
Er wordt in de weekenden buiten de reguliere vaartijden een stabiele en kleine boot voor kleine groepen fotografen ( gelimiteerd aantal personen) ingezet. De ervaring is dat op zondagochtend de stad het rustigst is en ’s ochtends de belichting, afhankelijk van de locaties, het mooist.  De vaartijd is maximaal 2 uur is mogelijk.  Boten kunnen op verzoek ook worden stilgelegd.

Datum Vertrek
zondag 28 oktober 2018 10:00

U kunt online kaarten reserveren. Klik op het logo online boeken, kies voor voor de route fotostad en kies dan voor vouchers Waterlijn. Wanneer u een keuze hebt gemaakt dan ontvangt u een e-mail waarmee u uw online kaartje bevestigd. De e-mail m.b.t. de reservering moet binnen 2 uur afgehandeld worden. Heeft u geen mail ontvangen kijk dan in uw spam map.