Waterlijn Rondvaarten Amersfoort is het ‘Leukste uitje van Utrecht 2017’. Dat blijkt uit de ANWB-verkiezing van het ‘Leukste uitje van Utrecht’. Zeger van Maanen van Waterlijn Rondvaarten ontving vanmiddag de eerste prijs uit handen van ANWB-leden. Het Nationaal Militair Museum in Soest kreeg de tweede prijs en De Botanische Tuinen in Utrecht de derde prijs. Tijdens de verkiezing brachten ANWB-leden massaal hun stem uit op het uitje dat zij het meest waarderen, zowel op landelijk niveau als per provincie. In totaal werden ruim 50.000 stemmen uitgebracht.

Waterlijn Rondvaarten Amersfoort scoort, naast heel veel stemmen, op bijna alle onderdelen (prijs/kwaliteit, sfeer, personeel, faciliteiten en het aanbod) de hoogste cijfers en is daarmee de winnaar van 2017.

De ANWB organiseert de verkiezing van het ‘Leukste uitje van Nederland’ voor de zevende keer. De Efteling is het ‘Leukste uitje van Nederland 2017’. De verkiezing van het ‘Leukste uitje’ is onderdeel van het Land van ANWB. Op www.landvananwb.nl zijn duizenden verrassende dagjes uit te vinden. Dankzij de inbreng van bezoekers is en blijft het Land van ANWB dé plek waar iedereen in Nederland het perfecte dagje of avondje uit of weekendje weg vindt.

We bedanken alle mensen die hun stem op Waterlijn hebben uitgebracht.