Poppen in het Park

Het Poppentheaterfestival Poppen in het Park is zowel in Amersfoort als in de provincie Utrecht uniek vanwege zijn doelgroep en de idyllische locatie (Park Randenbroek).

Het festival is van landelijke betekenis voor het poppenspel in Nederland. In 2019 ontving ‘Poppen in het Park’ de Unima-penning van de NVP vanwege “een belangrijke functie te hebben voor het Nederlandse poppenspel, de hoge kwaliteit van het Poppentheaterfestival en het toegankelijk maken van het poppenspel voor een grote groep (kinderen), en dat al 16 jaar”.

Terwijl de kinderen bijvoorbeeld zelf poppenkast spelen, kunt u  een kop koffie, thee of een glas drinken. op het festivalterras. De kinderen kunnen ook hun eigen voorstelling maken in de aanwezige poppenkasten.  Is een pop, knuffel of beer ziek, heeft ie een gebroken been of arm? Geen probleem! Er is een poppendokter aanwezig!

Meer informatie vindt u op https://poppeninhetpark.nl/

 • Festival Poppen in het Park

 • Vaartijden

  Zaterdag 3 september en zondag 4 september 2022.

  We varen een gratis taxidienst op vaste tijden, dus niet aansluitend op de voorstellingen in het park. U moet zelf kijken of de aankomsttijd past bij de aanvangstijd van de voorstelling die u wilt zien.

  Vertrek vanaf de OLV-toren: 10.45, 12.00, 13.15, 14.30 en 15.45 uur. 

  Vertrek vanaf het park: 11.15, 12.30, 13,45, 15,00 en 16.15 uur.

  De vaarten duren 0,5 uur.

 • Kosten

  De vaarten zijn gratisU hoeft geen kaartje bij Waterlijn te reserveren.

 • Extra informatie

  We vertrekken vanaf de Onze Lieve Vrouwetoren.

  Let op: VOL=VOL