Waterlijn Amersfoort rondvaartenStichting Waterlijn is een organisatie, helemaal gerund door vrijwilligers. De stichting is in 1996 opgericht, en bestaat dus al meer dan 25 jaar.

We beschikken over 7 boten, in grootte variërend van 12 tot 44 passagiers. Drie van deze boten varen elektrisch, de andere zullen de komende tijd volgen.

Voordat de corona-epidemie uitbrak, vervoerden wij jaarlijks gemiddeld 60.000 passagiers.

Wij varen 4 standaard routes door de historische binnenstad, waarvan één naar kinderboerderij de Vosheuvel, door de schitterende natuur van park Randenbroek.

Verder hebben wij themavaarten, die zich richten op de thema’s Kinderen, Natuur en Cultuur. En we hebben speciale vaarten, die bedoeld zijn voor mensen in een achterstand situatie.

Heeft u een vraag, bel ons of gebruik het contactformulier. Dit formulier kan alleen gebruikt worden voor het stellen van vragen, niet voor het reserveren van losse kaartjes of hele boten.


Stichting Waterlijn Amersfoort is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 41190496. Vestigingsadres: Krommestraat 3, 3811 CA  Amersfoort, Nederland. Ons BTW nummer is NL805022636B01.

 

Secured By miniOrange