Waterlijn Amersfoort rondvaartenStichting Waterlijn

is een organisatie, helemaal gerund door vrijwilligers. De stichting is in 1996 opgericht, en bestaat dus al meer dan 25 jaar.

We beschikken over 7 boten, in grootte variërend van 12 tot 44 passagiers. Vier van deze boten varen elektrisch, de andere zullen de komende tijd volgen.

Voordat de corona-epidemie uitbrak, vervoerden wij jaarlijks gemiddeld 60.000 passagiers.

Wij varen 4 standaard routes door de historische binnenstad, waarvan één naar kinderboerderij de Vosheuvel, door de schitterende natuur van park Randenbroek.

Verder hebben wij Themavaarten, die zich richten op de thema’s Kinderen, Natuur en Cultuur.

Onze Speciale vaarten zijn bedoeld voor mensen in een achterstandssituatie, bijv. statushouders, vluchtelingen, mensen met een verstandelijke of fysieke beperking, mensen met afstand tot de arbeidsmarkt, dementerenden en daklozen. Ze zijn voor de doelgroep gratis.

Heeft u een vraag, bel ons of gebruik het contactformulier. Dit formulier kan alleen gebruikt worden voor het stellen van vragen, niet voor het reserveren van losse kaartjes of hele boten.


Stichting Waterlijn Amersfoort is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 41190496. Vestigingsadres: Krommestraat 3, 3811 CA  Amersfoort, Nederland. Ons BTW nummer is NL805022636B01.

 

Secured By miniOrange